RCCOLA

Fituesin e 52 milionë dollarëve e gjetën pas një muaji

/ 2 minuta lexim
Fundamenti

Një muaj pasi u tërhoq si fitues i llogarisë kaliforniane “Mega milions”, nuk dihej se kush ishte fatlumi të cilit i takojnë 52 milionë dhe kjo zgjati derisa organizatori i llogarisë nuk e publikoi foton e njeriut për të cilin dyshohej se kishte blerë lotarinë fituese.

Fituesi u gjet asisoj që u publikua fotoja e tij në bazë të incizimit të kamerës së sigurisë nga dyqani ku ishte blerë tiketa fituese.

Disa orë më vonë, Bladimir Agnite, një njeri i papunë nga Frremonti, u paraqit për të marrë preminë në shumë prej 52 milionë dollarë. Ai nuk e kishte ditur se është shndërruar në milioner gjithnjë derisa kushërinj të tij nuk e kishin njohur në foton e publikuar dhe e kishin njoftuar për të marrë myzhde nga ai.

KKVITI

Siç njoftojnë mediumet amerikane, paraja ka shkuar në vendin dhe në kohën më të duhur. Fituesit para pak kohësh i ka lindur një fëmijë, kurse ai ka mbetur pa punë.

Tashti, si tha çifti bashkëshortor, do të blejnë një shtëpi dhe do t’i dërgojnë fëmijët në kolegj.

Është interesant fakti se gruaja e fatlumit ka thënë se nuk e ka ndërmend të largohet nga puna në spital, sepse, si pohon ajo “kurrë nuk dihet se çka sjell e nesërmja”.