UBT

Femra më seksi në botë

/ 1 minutë lexim

Sipas përzgjedhjes së lexuesve të revistës “FHM”, 26-vjeçarja, bukuroshja nga Afrika e Jugut, Genevieve Morton, i mposhti dhe i la pas vetes shumë bukuroshe të famshme.

Genevieve për herë të parë është paraqitur në revistën e njohur “Sports Illustrated Swimsuit Issue” para dy vitesh, dhe pas kësaj filloi të paraqitet në kampanja të ndryshme si modele, por edhe i zbukuroi numrin e madh të revistave me fotografitë e saja.

Eco Higjiena

Është shfaqur edhe në spotin e bendit “The Lonely Island”, ndërsa ishte pjesëmarrëse edhe në shoun e David Letterman-it.

Në revistën “FHM” veten e përshkroi si adhuruese të takeve të larta, se është nga Afrika e Jugut, pëlqen të shoqërohet me djemtë e vendlindjes së saj, por se momentalisht jeton në Nju-Jork. E adhuron ushqimin aziatik, pëlqen ta dëgjojë Lana Del Ray, të shikojë filma të mirë dokumentar… Por ajo çka është e rëndësishmja tani e kemi femrën më seksi në botë!