Eko Higjiena

Fantastike, djelmoshat nga Kamenica prapë me titull nga garat e zhvilluar në Bursa të Turqisë

/ 1 minutë lexim

Kamenicë – Ylli, Musliu, Fatjoni dhe Shqiprimi pas rezultateve në garat republikane ku dolën të parët, arrijnë të triumfojnë edhe në Turqi, në mesin e shumë shteteve si Maqedonia, Maldovia etj, në garat e basketbollit.

Fidanishtja

Mbrapa këtij suksesi janë dy profesorët e respektuar Ismajl Matoshi dhe Nebi Ahmeti të cilët po japin shumë kontribut në zbulimin e talenteve te rinj ka shkruar Kadri Rahimaj./rajonipress/