RCCOLA

Falimentuan 1107 biznese për një vit

/ 1 minutë lexim
ARKATANA

Kriza ekonomike ka kapluar Republikën e Kosovës. E Aleanca Kosovare e Biznesit kritikon politikat qeveritare.

Përfaqësues të bizneseve thonë se numrin i bizneseve të falimentuara është më i madh, pasi që shumë prej tyre nuk e deklarojnë çregjistrimin, për shkak të procedurave, shkruan gazeta “Kosova Sot”.

Hidromorava

Ndërkaq arsyet kryesore për falimentimin e bizneseve thuhet se janë politikat e pafavorshme tregtare dhe konkurrenca jo e drejtë./Indeksonline/