Eranda Isufi në vend të Ardit Ajvazit

Gjilan – Eranda Isufi ka premtuar se do të punoj në avancimin e rolit të të rinjve pran institucioneve vendimmarrëse , dhe do t`i përfaqësoj interesat e tyre në mënyrë të denjë.

Në Kuvendin e jashtëzakonshëm të Këshillit të Veprimit Rinor Lokal (KVRL), në Gjilan, besimin për t`i prirë këtij organizmi joqeveritar rinor i është besuar Eranda Isufit.

Ky kuvend u mbajt si rrjedhojë e dorëheqjes të ish kryetarit të KVRL-së Ardit Ajvazit. Në këtë Kuvend morën pjesë 27 delegatë, ndërsa ishin propozuar dy kandidat për kryetar, Eranda Isufi dhe Mehmet Zylfiu, ku pas votimit me 15 vota fituese doli Eranda Isufi, që do të jetë në këtë post për dy vitet e ardhshme.

Isufi tha ka premtuar se do të punoj në avancimin e rolit të të rinjve pran institucioneve vendimmarrëse , dhe do t`i përfaqësoj interesat e tyre në mënyrë të denjë.

Ajo tha se do të jetë e përkushtuar që të promovojë vlera te larta dhe të dinjitetshme për të rinjtë një përkushtim do t`i jep ngritjes së kapaciteteve të rinisë për një bashkëpunim me komunën dhe institucionet tjera relevante./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS