RCCOLA

Emigrantja Dejona Mihali tallë UÇK-në!

/ 1 minutë lexim
RCCOLA

Nga Halil Matoshi – Nji emigrante në Kosovë – neostaliniste e përkorë – përqesh e ironozon me disa emna luftarësh, që derdhen gjak për lirinë e Kosovës.

Nji ndër ta âsht Hajdar Beqa.

Emigrantja Mihali nuk ka asnji vorr të familjes në Kosovë, nuk ka asnji plagë dhe nuk ka dhânë asnji pikë loti e lë ma gjaku për Atdheun e kosovarëve.

RCCOLA

Ajo me i pasë shtatë jetë nuk munet me marrë lavdi as vëmendje sa akëcili luftar lirie i Kosovës.

Ajo munet me na i marrë t’ligat. Qaq.P.S.S’do me thanë me u pajtue me mendësinë politike të Beqës, por dinjitetin (thymos-in) e luftarit, duhet mbrojtun përjetësisht, përndryshe t’zë ahti!

Shihe këtë fotografi dhe meno me tru e mos u tut.Votues i mjerë!