Edhe në Tërpezë pritet mirë Sokol Haliti

Viti – Pishat e Terpezës që tashmë janë shndërruar në rekreacion për qytetarët, na dhanë freski dhe komoditet për të biseduar me qytetarët, të cilët do kenë rastin që në qeverisjen time të gëzojnë edhe shumë ambiente të tilla, të qeta, të pastra dhe atraktive.

Sot, pata kënaqësinë që në shoqërinë e ish-ministres, Hykmete Bajrami, të qëndrojmë për vizitë në Terperzë.
Pishat e Terpezës që tashmë janë shndërruar në rekreacion për qytetarët, na dhanë freski dhe komoditet për të biseduar me qytetarët, të cilët do kenë rastin që në qeverisjen time të gëzojnë edhe shumë ambiente të tilla, të qeta, të pastra dhe atraktive.

Një falënderim kam edhe për kandidatin për Asamble komunale, i cili vjen nga mërgata e Zvicrës, Sokol Shaqiri.
S.H

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS