Edhe në Partesh policia takohet me përfaqësuesit e bankave, pompave të karburanteve dhe barnatoreve

Partesh – Të pranishmit janë njoftuar për planin e parandalimit, dhe hetimit të veprave penale të grabitjeve dhe vjedhjeve të rënda.

Të mërkurën komandanti i stacionit policorë në Partrsh Kapiten Lubisha Periç ka prit në takim pune përfaqësuesit e bankave për transfere, pompave të derivateve edhe pronarët e barnatoreve.

Të pranishmit janë njoftuar për planin e parandalimit, dhe hetimit të veprave penale të grabitjeve dhe vjedhjeve të rënda.

Në takim u diskutuan edhe çështje të ndryshme që kanë të bëjnë me rritjen e bashkëpunimit në mes të këtyre bizneseve dhe policisë së Kosovës në mënyrë që të rritet edhe siguria në kryerjen e veprimtarisë se tyre thuhet në njoftimin e Ismet Hashanit./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS