Edhe Budrika e Epërme mbështet Sokol Halitin

Viti – Në Budrikë të Epërme takuam rininë, shtyllën kryesore dhe një ndër prioritetet tona gjatë këtij mandati ka shkruar Sokol Haliti.

Bashkë me kandidaten Valentina Mehmeti, premtuam se do mbështesim të rinjtë në çdo aspekt, sidomos në atë financiar.
S.H

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS