Fundamenti

Dy binjakë, martohen me dy binjake, njëra nga të cilat lind po prapë binjakë

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Kur dy motrat binjake identike, Darlene dhe Diane Nettemeier shkuan në festivalin e binjakëve në Twinsburg, Ohio, një mashkull, në mes të ‘detit’ të binjakëve identikë u magjeps pas tyre. I gjatë, brun, dhe simpatik, Mark Sanders ra në dashuri me sytë e tyre të kaltër. Por ai ishte vetëm një dhe ato ishin 2.

Për fatin e mirë të dy motrave binjake, edhe zotin Sanders kishte gjithashtu një binjak identik me të, Craigh, të cilin e thirri menjëherë në mënyrë që të njiheshin me dy motrat bionde.

RCCOLA

Pas një farë kohe njohjeje, të dy çiftet u dashuruan, u fejuan dhe martuan në të njëjtën ditë dhe me të njëjtën ceremoni dhe njëra prej motrave lindi 2 binjakë të tjerë, gjithashtu identikë.

Edhe pse duket si një histori përrallash, tashmë dy familjet jetojnë tashmë në dy shtëpi pranë e pranë dhe kanë fëmijët e tyre.(orainfo)