Eko Higjiena

Drejtori Isufi viziton fermerin, i cili thotë se pësoi humbje nga erërat e forta

/ 1 minutë lexim
Hidromorava

Gjilan – Drejtori i Bujqësisë dhe Pylltarisë, Bajram Isufi bashkë me zyrtarë të tjerë kanë vizituar fermerin i cili pretendon se ka pësuar humbje si shkak i shiut dhe furtunës në fshatin Nasal.

KKGjilan

“Në ditët në vijim komisioni komunal, do të bëjë vlerësimin e dëmit të shkaktuar”, tha drejtori Bajram Isufi.