RCCOLA

Djali i Bekim Fehmiut punon për rrogë

/ 2 minuta lexim

Bekim Fehmiu kishte këshilluar djalin e tij të mësonte ndonjë zeje ku do të punonte për të fituar para nëse donte të ishte aktor.

Ai ishte bërë bukëpjekës. Fatin e Uliks Fehmiut në Kosovë nuk e kanë vetëm aktorët, por edhe sportistët. Jo për ideale krijimi sa për urgjencë mbijetese, ata duhet të gjejnë një punë dytësore për të marrë rrogë ndërkohë që luajnë për emër.

Djali i aktorit të ndjerë Bekim Fehmiu, Uliksi, në tetor të këtij viti dha një intervistë për televizionin serb B92, rrëfeu edhe një këshillë që ia kishte lënë amanet babai i tij.

KKGJILAN

Uliksi tregoi se babai i tij e kishte këshilluar shpeshherë duke i thënë: “Duhesh të gjesh një zeje, me profesionin e aktrimit që e ke përzgjedh nuk do të kesh një punë të sigurt dhe gjithmonë varesh prej dikujt tjetër”, shkruan gazeta Jeta në Kosovë.

Dhe kështu kishte vepruar i biri i tij. Ai ka thënë se tashmë ka mësuar zanatin e bukëpjekësit dhe se ka një furrë buke në Amerikë ku edhe jeton.
Njëjtë si Bekim Fehmiu e shohin aktrimin edhe artistët e rinj në Kosovë.

Ata druajnë se është një profesion që paraja është e paarritshme./Indeksonline/