Diskutohet për draft planifikimin e buxhetimit të përgjegjshëm gjinor për vitin 2023

Gjilan – Dëgjimin e parë publik me qytetarë, sot e mbajtëm para shumë grave dhe OJQ-ve të Gjilanit për planifikimin e buxhetit komunal për vitin 2023. Para një numri të madh të grave, sot prezantuam draft planifikimin e buxhetimit të përgjegjshëm gjinor për vitin 2023 ka shkruar Riad Rasshiti drejtor për buxhet dhe financa.

Postimi i plotë:

Gjatë këtij takimi u shtruan shumë kërkesa dhe propozim projekte për avancimin e gruas në secilën fushë dhe nga OJQ-të që ofrojnë shërbime të ndryshme për gratë, pensionistët, bizneset, si dhe për personat me aftësi të kufizuara.

Ne si drejtori për buxhet dhe financa do të analizojmë dhe shqyrtojmë mundësinë e përfshirjes së buxhetin komunal për vitin 2023, të disa nga kërkesat me prioritet për secilën kategori.

Synim i yni është përfshirja e barabartë e gjinisë femërore në planifikim, programim dhe realizim të buxhetit komunal për vitin e ardhshëm.
Bashkë mund të bëjmë më shumë ka thënë Riad Rashiti./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS