Fundamenti

Dino Asanajn e therin me thikë

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Shefi i Agjencisë Kosovare të Privatizimit, Dino Asanaj është therur me thikë pak çaste më parë, thonë burime të gazetës “Express”.

Ngjarja ka ndodhur në Prishtinë, por mbetet e paqartë lokacioni i saktë dhe motivet e këtij akti.

Uji Dea

Njerëz të afërt me AKP-në, i kanë thënë gazetës “Express” se Dino Asanaj tashmë po trajtohet në QKU.