UBT

Dino Asanaj u vetëvra, dyshohet se u shantazhua

/ 1 minutë lexim

Prishtinë – (E plotësuar) Dino Asanaj është vetëvrarë. Ky është konstatimi i autopsisë, i kryer në Institutin e Mjekësisë Ligjore në Prishtinë.

Burimet i kanë thënë “Kohës Ditore” se në trupin e të ndjerit ka pasur një therje fatale me thikë në zemër dhe në mushkëri, ndërsa në pjesën e fytit ka pasur disa prerje të lehta.

Një ekspert, që ka marrë pjesë në autopsi, ka thënë se rezultati është ky dhe i saktë dhe se përvojat tregojnë se ka raste kur njeriu ka therur veten deri në dymbëdhjetë herë.

Fundamenti

Në autopsi merret vesh se kanë marrë pjesë ekspertë vendorë dhe ndërkombëtarë.
Pritet brenda pak orësh konfirmimi zyrtar i kësaj gjetjeje.

Po ashtu ka dyshime se arsye që çoi në vetëvrasje kryetarin e Agjencisë Kosovare të Privatizimit, Dino Asanaj, janë shantazhet që kishin të bënin me punën e tij.