Deputetja Bunjaku: Edhe Qeveria, edhe Komuna e Gjilanit, në dështim total

Gjilan – Edhe Qeveria, edhe Komuna e Gjilanit, në dështim total: bllokadë, rritje çmimesh, zero investime, zhgënjim masiv, humbje e shpresës ka shkruar deputetja Valentina Bunjaku Rexhepi.

“U mbyll ky sesion i Kuvendit të Kosovës. Edhe Qeveria, edhe Komuna e Gjilanit, në dështim total: bllokadë, rritje çmimesh, zero investime, zhgënjim masiv, humbje e shpresës. Bilanc tepër i madh negativ. Erdhën për “Krejt dhe drejt”, “bllokuan krejt”” ka shkruar deputetja Valentina Bunjaku Rexhepi./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS