Fundamenti

Deputetët nuk i heqin nenet 37 dhe 38 të kodit penal

/ 1 minutë lexim

Asociacioni i Gazetarëve Profesionistë të Kosovës (AGPK) është tmerruar me rezultatin e votimit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Kosovës, të cilët votuan kundër heqjes së neneve 37 dhe 38 nga Kodi Penal, thuhet në një komunikatë për shtyp të AGPK-së .

Asociacioni i Gazetarëve Profesionistë të Kosovës (AGPK) është tmerruar me rezultatin e votimit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Kosovës, të cilët votuan kundër heqjes së neneve 37 dhe 38 nga Kodi Penal, thuhet në një komunikatë për shtyp të AGPK-së .

Uji Dea

“AGPK konsideron se me këtë vendim, Kuvendi e ka fundosur lirinë e shtypit në Kosovë.

“Votimi i deputetëve tregon për papjekuri politike dhe tendenca diktatoriale ndaj lirisë së shtypit dhe të shprehjes në Kosovë”, thuhet në komunikatë.