Hidromorava

Çohet nga tavolina e operacionit dhe e rrah kirurgun

/ 1 minutë lexim
Eco Higjiena

Kamerat e sigurisë të spitalit kinez “First People’s” kanë regjistruar momentin kur një pacient është ngritur nga tavolina e operacionit dhe ka filluar ta rrahë personelin mjekësor e më së keqi ka kaluar kirurgu kryesor.

Siç transmeton pacienti “Beijingshots”,pacienti që shkoi në spital me plagë therëse shumë i dehur,u ngrit përnjëherë gjatë operacionit dhe filloi të sulmojë kirurgun.

ARKATANA

Edhe pse doktori u përpoq ta qetësojë pacienti që të kthehej në tavolinën e operimit,kjo pacientin e hidhëroi edhe më shumë dhe pastaj ai me karrige e sulmoi doktorin.

Doktori edhe pse hëngri mirë,shpëtoi vetëm me një plagë në krah.