Clinton bëhet budist?

Bill Clinton është bërë budist dhe do të meditoj pasi që vetëm në këtë mënyrë mund ta mposht agoninë e tij.

Ish presidenti papritur ka vendosur të besoj në këtë gjë pasi që vuan nga disa sëmundje fizike dhe emocionale.

“Humbja e peshës së tij është shokuese dhe ta thyen zemrën dhe kështu ai po mendon që të gjej prehje në një besim që më shumë bazohet në meditim”, ka thënë një burim për revistën “Globe”.

Nëse kthehemi në korrik atëherë kemi pasur lajme se ai dhe gruaja e tij Hillary do të shkurorëzohen para se ai të vdes.

Ish presidenti thuhet po ashtu se mëzi pret që të shoh një fëmijë të vajzës së saj që e pret me padurim dhe fëmija pritet që të vijë në jetë edhe gjashtë muaj.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS