Mobi Casa

Çka po ndodhë me klubin e futbollit Gjilani?

/ 2 minuta lexim
Mobi Casa

Gjilan – Edhe pse u bë shumë bujë për aksionerët e rinj të klubit edhe pse kishte një entuziazëm të madh se po ndodhë diçka e mirë dhe pozitive për këtë klub, me shumë traditë, megjithatë askush nga drejtuesit ose donatorët nuk janë treguar të gatshëm të flasin për synimet e klubit dhe të ardhmen e tij.

Klubi i futbollit Gjilani ende po shihet se ndodhet në duart akoma të “pasigurta”, përkundër lëvizjeve të donatorëve.
E keqja më e madhe është se komunikimi mes drejtuesve të klubit dhe medieve po mungon ekstrem shumë dhe pastaj me të drejtë lindin dilemat dhe dyshimet se vërtet çfarë po ndodhë me klubin Gjilani.

Mobi Casa

Ata që kanë vendosur ta financojnë ose ndihmojnë Klubin e bashkë me këtë edhe ata tifoz e sport dashës duhet të kuptojnë se sporti është më shumë se kulturë e artë, është më shumë se motiv e synim për të ecur përpara. Sporti është fuqi edhe motorike e mendore sepse ka të bëjë me joshjen dhe argëtimin e adhuruesve.

Andaj një porosi për Klubin e Gjilanit. Kujdes dhe jetoni me finesat dhe çdo element pozitiv që mund t`ia ofroni sportit gjilanas.
Bëhuni të kapshëm dhe të komunikueshëm me gazetarë dhe mos anashkaloni interesimet e tyre dhe thirrjet e tyre për bashkëpunim e partneritet të sinqertë./rajonipress/