Eko Higjiena

Cili shtet është më i forti në seks?

/ 1 minutë lexim

Ndoshta shumë herë mund ta keni pyetur veten se meshkujt e cilit shtet janë më të mirët për seks.

Deri më tani kanë ekzistuar mendime për italianët dhe francezët.
Por, sipas një studimi durex.com tregon se shteti më i fortë për seks është Nigeria. Sipas këtij studimi, nigerianët janë të aftë që të kryejnë seks mesatarisht 24 minuta.

Eco Higjiena

Në vendin e dytë renditen grekët, të cilët mund të kryejnë 22.3 minuta seks rresht.
Në vendin e tretë është Meksika me 22.1 minuta, më pas vjen Brazlili me 21.4, Italia me 20.4, Afrika e jugut me 20, Kina dhe Malajzia me 19.9 etj./Indeksonline/