Certifikohen zgjedhjet e Ferizajt

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për certifikimin e rezultateve përfundimtare të Raundit të Dytë të Zgjedhjeve të Jashtëzakonshme për Kryetar Komune në Ferizajt.

Fidanishtja

Bazuar në rezultatet e shpallura nga KQZ, nga procesimi i materialit zgjedhor nga Qendra e Numërimit dhe Rezultateve, nga vendimet e institucioneve relevante (Gjykata Supreme, PZAP) dhe konform respektimit të afateve ligjore, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për certifikimin e rezultateve përfundimtare të Raundit të Dytë të Zgjedhjeve të Jashtëzakonshme për Kryetar Komune në Ferizajt, të mbajtura më 27 maj 2012. /rajonipress/