Fundamenti

Cana i kënaqur që tifozët kuq e zi ndaluan bojkotin

/ 1 minutë lexim

Lorik Cana foli dje edhe për ndërprerjen e bojkotit të grupimit ultras, tifozët kuq e zi “Jam mjaft i kënaqur që ka mbaruar bojkoti i tyre, sepse prania e tifozëve në stadium është ajo që na shtyn të japim maksimumin.

Mungesa e tyre do të ishte një minus i madh dhe edhe ne s’do ta kishim të lehtë për të luajtur.

Uji Dea

Gjithashtu, jam duke menduar që shumë shpejt të krijoj lidhja me ata, në mënyrë që të mbajmë një raport, por duhet që edhe Federata ta ketë këtë raport.