ARKATANA

Burhan Morina i pari

/ 1 minutë lexim
Fundamenti

Gjilan – Fitues nga ky turnir doli Burhan Morina, vendi i dytë i takoi Driton Krasniqit, vendi i tretë i takoi Afrim Morinës.

Në Shtëpinë e Kulturës “ Isa Kastrati” në Kamenicë, është mbajtur turniri një ditor i ping-pongut. Faton Krasniqi, drejtor i drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport ka thënë se në këtë turnir ishin 30 pjesëmarrës ( garues), kurse fitues doli Burhan Morina, vendi i dytë i takoi Driton Krasniqit, vendi i tretë i takoi Afrim Morinës.

Mobi Casa

Pos turnirit drejtoria e Kulturës, ka organizuar edhe turnire të tjera si: turniri një ditor në shenjtari (pushkë ajrore), turnir një ditor në volejboll në rërë” Beach Voleyball”, turnir në notë ( Stil i lirë në 50 metra, për meshkuj dhe femra), për moshat nga 15 deri 20 vjeç, si dhe aktivitete të tjera./rajonipress/