Biznese të reja po i shtohen Kamenicës

Kamenicë – Pas dhënies së tokës në shfrytëzim nga komuna biznese të reja po shtohen në komunë e Kamenicës ka shkruar Qëndron Kastrati.

Njëjtë po ndodhë me “BIO ENBLI”, përfaqësuar nga Shukrije Shkodra, ku planifikohen të mbillen plantacione me arra dhe lajthi. Suksese ka shkruar kreu i Kamenicës./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS