Birra, cigare dhe seks: Asgjë e ndaluar për Gjermaninë në Euro 2012

/ 1 minutë lexim
ARKATANA

Londër, 6 qershor – Nëse për kombëtaret e tjera, birrat, duhani dhe seksi, janë të ndaluara në Euro 2012, kjo nuk do ndodhë për lojtarët e Gjermanisë.

“Bild” shkruan se trajneri Joakim Lëv ka bërë një catalog me rregulla, ku nuk përjashtohen birrat, cigaret dhe seksi.

Kështu, lojtarët do kenë mundësi për të pirë birra dhe të kenë një minibar në dhomat e hotelit. Vetëm se, masa e pijes duhet të jetë e moderuar.

Uji Dea

Gjithashtu, lojtarët lejohen që të pinë duhan në çfarëdo momenti, me përjashtim të drekës dhe mbledhjeve teknike.

Në fund, lojtarët gjermanë janë lejuar që të marrin gratë dhe të fejuara e tyre në hotel, por, ende nuk është vendosur nëse natën ata do të flenë me to.