Biqkaj merr përkrahje në Kopernicë

Kamenicë – Në Kopernicë me asambleistin dhe profesorin Ramadan Beqiraj me nr. 15 biseduam dhe shpalosëm programin për qeverisjen tonë komunale, e në veçanti për planet dhe gjendjen në arsim ka shkruar Jeton Biqkaj.

Si asambleistë i ardhshëm, profesori Ramadan do të fokusohet në fushën e arsimit, ku ka dhënë një kontribut shumë të madh për shumë vite.
Eksperienca e profesor Ramadanit do luaj rolin kyç në përmirësimin e infrastrukturës në Kopernicës dhe gjithë Komunën e Kamenicës.
Kamenica për të gjithë 160 LDK
Faleminderit për mikpritje. Fitore

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS