Biqkaj: Karaçeva e poshtme do jetë model për gjithë Kamenicën

Kamenicë – Zotohemi që asfaltimi i rrugës për lagjen e Selishta do jetë prioriteti jonë i parë në qeverisjen tonë e Karaçeva e poshtme do jetë model për gjithë Kamenicën ka thënë Jeton Biqkaj.

Jemi shumë mirënjohës e falënderues banorëve të lagjes Selishta dhe Karaçevës së Poshtme që përherë na kanë përkrahur e besuar , bashkë me asambleistin tonë Besnik Selishta me nr.10 anëtarë e aktivistë i dalluar i LDK-së do të punojmë në realizimin e programit tonë qeverisës Kamenica për të gjithë-160 .

Zotohemi që asfaltimi i rrugës për lagjen e Selishta do jetë prioriteti jonë i parë në qeverisjen tonë e Karaçeva e poshtme do jetë model për gjithë Kamenicën.
Faleminderit për mikpritje. Fitore.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS