Uji Dea

Bill Clinton: Hillary do të jetojë 120 vjet

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

“Harrojini problemet e fundit të shëndetit të Sekretares së Shtetit, Hillary Clinton. Ish-First Lady është një shkëmb dhe do të jetojë të paktën edhe 50 vjet të tjerë”. Fjalë këto nga bashkëshorti i saj, Bill Clinton.

Eco Higjiena

Ish-presidenti amerikan është i bindur se, bashkëshortja e tij do të jetojë sigurisht më gjatë se sa ai, megjithë problemet që e mbajtën rreth një muaj larg punës. “Mund të ketë edhe tre burra të tjerë pas meje. Besoj se do të jetojë deri në 120 vjeç”.