Asfaltohen disa rrugë lokale në fshatin Koretin

Gjilan – Në fshatin Koretin të komunës së Kamenicës, ka filluar asfaltimi i disa rrugëve lokale në lagjen e epërme me participimin e qytetarëve.

Kryetari i komunës së Kamenicës Shaip Surdulli, ka vizituar për së afërmi punimet e asfaltimit të këtyre rrugëve.

Banorë të këtyre lagjeve u shprehën të kënaqur. Kështu , Tahir Klaiqi nga fshati Koretin ka thënë se rëndësia e këtyre rrugëve është shumë e madhe, duke ju falënderuar komunës me përkrahjen e tyre po rregullohet rruga dhe besoj se gjithçka do të jetë në rregull. “Jemi shumë të kënaqur po bëhet një punë shumë e madhe dhe shumë e rëndësishme për neve si banorë të kësaj lagje” tha Klaiqi.

Kurse, Enver Demaj thotë jam shumë i kënaqur me asfaltimin e këtyre rrugëve, e cila po mundësohet nga komuna./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS