Artistët Kosovarë prezantohen në Bullgari

Gjilan – Një grup profesional artistësh nga Kosova do prezantojnë Kosovën në koloninë artistike të “Horizont Art”,koloni kjo e organizuar nën patronatin e vet kryeministrit Bullgar.

Jeton Rexhepi njëri nga pjesëmarrësit tha se kjo ngjarje e rëndësishme artistike e cila qëllim kryesor ka prezantimin e vlerave kosovare quhet Eventi “Horizont Art” që do të mbahet më 27 gusht deri më 2 Shtator.

Artistët që do përfaqësojnë Kosovën në “Horizont Art” janë : Jeton Rexhepi, Roland Masurica dhe Arian Rexhepi./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS