Eko Higjiena

Artistët e Kamenicës hapin ekspozitë për ditën e çlirimit

/ 1 minutë lexim

Gjilan -Për nderë të Ditës së Çlirimit të komunës së Kamenicës, në lokalet e shtëpisë së kulturës “ Isa Kastrati ” është hapur një ekspozitë me fotografi artistike.

Ekspozita është organizuar nga zyra komunale e informimit në bashkëpunim me OJQ-“Proaktiv” nga Kamenica.

RCCOLA

Sylejman Morina përgjegjës për informim tha se ekspozita do të qëndrojë e hapur një javë në Kamenicë e pastaj edhe në disa lokalitete të tjera të Kamenicës.

Për ekspozitën kanë folur, Shaban Berisha, Sylejman Morina , Aziz Matoshi, Sabri Morina ,drejtori i Drejtorisë së Emergjencës dhe Shpëtimit Ruzhdi Qehaja etj. Ndryshe në këtë ekspozitë fotografitë kanë peizazhe të natyrave të ndryshme edhe pse ka dominuar peizazhi dimëror./rajonipress/