Arrestohet grabitësi i dhunshëm i taksive

Gjilan – Albert Rashiti është arrestuar nga policia pasiqë dyshohej për tri vepra penale tha Ismet Hashani.

Policia në Gjilan ka arritur ta fusë nën pranga Alber Rashitin (1983) i dyshuar për tri raste të veprave penale. Ismet Hashani zëdhënës i policisë tha se policia ka arritur ta identifikojë dhe ndalojë Rashitin më 6 gushtë rreth orës 19:00.

Sipas policisë rasti i parë është kryer në Gjilan me datat 27.07.2012 rreth orës 23:30 në rrugën Pajazit Ahmeti e dyta 29.07.2012 rreth orës 00:00 në Rrugën e fshatit Lladovë te varrezat dhe e treta me datë 01.08.2012 rreth orës 02:25 po në rrugën Lladovë- Llashticë.

Hashani tha se sipas hetimeve të para i dyshuari i kishte kryer veprat penale kryesisht duke hyrë në vetura të taksisteve ku fillimisht ishte mare vesh për vozitje në destinacion të caktuar pastaj gjatë rrugës kishte përdorur forcën kërcënuese me thikë e herë duke jua lidhur kabllin për fyti viktimave derisa i kishte grabitur parat dhe telefonit e tyre.

I dyshuari gjatë intervistës në lokalet e NJHK-së në prezencë të avokatit mbrojtës i ka pranuar tri veprat e kryera penale dhe i ka përshkruar në tërësi.

I dyshuari me urdhër të prokurorit të Qarkut në Gjilan ndalet 48 orën Qendrën e ndalimit në Gjilan.

Rasti i referohet PPQ –së në Gjilan në procedurë të përshpejtuar tha Hashani./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS