Arrestohen dy shtetas te Republikës te Maqedonisë së Veriut për shkak të veprës penale Shantazhi

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Prokuroria Themelore ne Gjilan, në bashkëpunim me Policinë e Kosovës – NJHK në Gjilan, pas marrjes së informacionit se personat e dyshuar S.P. dhe M.S. shtetas të Maqedonisë së Veriut, me qëllim të përftimit të kundërligjshëm të dobisë pasurore për vete, kanë kanosur të dëmtuarin M.S. banorë i Gjilanit se do të zbulojnë diç në lidhje me të, që do të dëmtojë nderin apo autoritetin e tij, në atë mënyrë që e detyrojnë të njëjtin të kryej veprime në dëm të pasurisë së tij, duke ia marr shumën prej 200,000 Franga Zvicerane.

Prokurori i shtetit ka autorizuar Policinë e Kosovës të ndërmerr veprime hetimore dhe sot më datën 22.07.2022, rreth orës 20:10, te njëjtit janë arrestuar në flagrance duke pranuar shumën prej 6,000 euro, dhe me vendim të Prokurorit të Shtetit janë ndaluar për 48 orë.

Mobi Casa

Prokuroria Themelore në Gjilan, brenda afatit ligjor do të ushtrojë kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit, në Gjykatën kompetente thuhet në njoftimin e Prokurorisë së Gjilanit./rajonipress/