Arlinda Sejdiu është Drejtoresha e re e Drejtorisë së Administratës së Përgjithshme në Kamenicë

Kamenicë – Ajo është Master i Ekonomisë me theks të veçantë e përgatitur në fushën e Menaxhmentit dhe Biznesit ka shkruar Kadri Rahimaj.

Ka punuar si ligjëruese në institucione të arsimit të lartë dhe në sektorin bankar.
I prezantova ambientet e punës si dhe kolegët me të cilët do të punojë.
I tregova që si qeverisje thirremi për korrektësi e në shërbim të qytetarëve, gjë të cilën e presim edhe nga ajo.

Ne shpresojmë që Arlinda me përvojën dhe njohuritë e fituara, ta bëjë DAP-në njërin nga sektorët më të suksesshme komunale ka shkruar kreu i Kamenicës./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS