Uji Dea

Aprovohet projekti për rregullimin e lumit të qytetit

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Gjilan – Komisioni Evropian ka aprovuar projektin për rregullimin e lumit të qytetit,projekt ky që është mirëpritur nga udhëheqja komunale.

Pas përfundimit të projektit të pastrimit të shtratit të lumit “Kriva Reka” , aprovohet edhe një projekt tjetër nga Komisioni Evropian, i cili projekt ka të bëjë me rregullimin e shtratit të lumit.

Uji Dea

Shaip Surdulli ka thënë se në këtë projekt do të rregullohen : ndriçimi , gjelbërimi , ulëse , staza, të cilat do ta zbukurojnë këtë pjesë të qytetit dhe do të krijohet një ambient më i mirë për qytetarët, për të cilin projekt duhet falënderuar Komisionin Evropian./rajonipress/