Antibiotiku më i fortë natyral, vaji i origanos së egër

Nëse farmacia ka përparuar deri në atë masë, njerëzit gjithnjë e më shumë përcaktohen për ilaçet natyrale. Vaji i origanos së egër me shekuj është konsideruar si ilaç natyral kundër shumë sëmundjeve.

Lufton infeksionet bakteriale dhe infeksionet me kërpudha Shumë hulumtime kanë dëshmuar se vaji i origanos ka efekt të fortë antibakterial dhe me sukses lufton rreth 30 baktere, midis tyre edhe E.coli-n, që shumicës së njerëzve u shkakton telashe shëndetësore.

Po ashtu sanon edhe infeksionet me kërpudha. Zbut dhimbjet gjatë ciklit menstrual Vaji i origanos së egër përdoret rregullisht kundër ciklit jo të rregullt menstrual. E stimulon qarkullimin e gjakut, prandaj u preferohet edhe shtatzënave.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS