RCCOLA

Angazhohen praktikantë me pagesë në sektorët e komunës së Kamenicës

/ 1 minutë lexim
RCCOLA

Kamenicë – Drejtoria për Zhvillim Ekonomik në kuadër të programit ‘Prakrika në punë’, ka angazhuar praktikantë të rinj në sektorët e komunës, të cilët sot nënshkruan kontratat për fillimin e punës praktike me pagesë.

Drejtoresha e kësaj drejtorie, Burbuqe Leka ka thënë se me mbështetjen e Kryetarit Kadri Rahimaj, është realizuar kjo iniciativë, tash e tre vite dhe për çdo vit nga dy projekte të realizuara.

Mobi Casa

“Këta të rinj do të sjellin energji të reja dhe ide inovative në punën tonë të përditshme”, ka thënë ajo./rajonipress/