Anëtaret e KVRL-së së Kamenicës garojnë në aftësitë e debatimit

Gjilan – S`i pjesë e projektit të Qendrës regjionale të OSBE-së në bashkëpunim me drejtorinë e arsimit dhe atë të kulturës “ Përmirësimi i kapacitetit të këshillave lokale të të rinjve” është mbajtur gara në aftësitë debatuese.

Katër grupe të këshillit lokal të të rinjve, garuan sot në aftësitë debatuese në temat si: puna e rëndë e fëmijëve, puna vullnetare dhe uniforma në shkolla.

Ne këtë debat morën pjese rreth 20 pjesëmarrës. Paneli zgjodhi tre debatuesit më të mirë për të përfaqësuar komunën e Kamenicës në garat e ardhshme në nivelin regjional. /rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS