Uji Dea

Andis Shala bën një hap prapa

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Andis Shala ka prishë kontratën me Hallscher FC që garon në ligën e tretë gjermane dhe ka kaluar në FC Carl Zeiss Jena, tre herë Kampion të Gjermanisë, mirëpo që garojnë në ligën e katërt dhe janë në lufte për të kaluar në ligën e tretë.

Fundamenti

Ata konkurrentë në këtë rrugë e kanë skuadrën Red Bull Leipzig, ndërsa janë pesë pikë mbrapa Leipzig. Shala ka nënshkruar deri më 30 qershor 2014. (Sami Baçaj/ORAinfo)