Aktakuzë e ngritur për keqtrajtim apo braktisje të fëmijës

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave dhe atë:
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Keqtrajtimi apo braktisja e fëmijës”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Dhunimi”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS