Aksidentet e shpeshta janë bërë shqetësuese për qytetarët vitias

Viti – Shkaktarë kryesor i aksidenteve është shpejtësia, dhe nga këto raste, përpos dëmeve materiale, fatkeqësisht po ka edhe humbje të jetëve të qytetarëve.

EVSB, e Vitisë,apelon te drejtuesit e automjeteve:
Kujdes në zhvillimin e shpejtësisë!
Respekto shenjat në trafik!
Posedo me vehte, pajisjet dimërore!
Mos përdor celularin gjatë ngasjes!

Shkaktarë kryesor i aksidenteve është shpejtësia, dhe nga këto raste, përpos dëmeve materiale, fatkeqësisht po ka edhe humbje të jetëve të qytetarëve.

Nga fotoja e publikuar në rrugën:Pozheran – Viti, ku dhe ka ndodhur dit më parë ky aksident, e që shkaktar është pa kujdesia dhe shpejtësia e automjeteve.

Por fatmirësisht përpos dëmeve materiale, nuk ka të rrezikuar, apo humbje jete!
EVSB, fton qytetarët, në këtë rast drejtuesit e automjeteve, që të respektohen rregullat në komunikacion, dhe të kenë kujdes të shtuar tek rritja e shpejtësisë.

Policia rrugore, të bëjnë punën e tyre, dhe shkelësit e rregullave në trafik, le të marrin dënimin e merituar thuhet në reagimin e koordinatorit të EVSB-së, për Komunën e Vitisë, Imri Emërllahu./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS