AKR: Është shtuar interesimi i qytetarëve për të qenë pjesë e jona

Gjilan – Interesimi është shtuar me të madhe për AKR, zyret tona frekuentohen nga një numër i madh i të rinjëve çdo ditë, dhe shihet si alternativa e vetme shpëtuese e kësaj katrahure që po mbretëron në vendin tonë.

AKR ka prezantuar organogramin sipas udhëheqësisë dhe përgjegjësve të departamenteve, që do të marrin përsipër organizimin e aktiviteteve të fushatës zgjedhore.

Interesimi është shtuar me të madhe për AKR, zyret tona frekuentohen nga një numër i madh i të rinjëve çdo ditë, dhe shihet si alternativa e vetme shpëtuese e kësaj katrahure që po mbretëron në vendin tonë.

Në mbledhje u diskutua edhe për koalicionin e Shpresës për Kosovën (AKR-LDK), mbështetja është e fuqishme që të bashkuar t`i fitojmë zgjedhjet e 11 qershorit thuhet në njoftimin e degës së AKR-së në Gjilan./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS