Fidanishtja

11 aktakuza të ngritura, vjedhja e shërbimeve dhe dhuna familjare dominojnë

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Ndërsa janë ngritur edhe dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave për shkak të veprës penale “Posedimi i paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope ose analoge”.

Uji Dea

Prokuroria Themelore Gjilan:
Aktakuzat:
Prokuroria Themelore ne Gjilan, ka ngritur njëmbëdhjetë (11) aktakuza kundër njëmbëdhjetë (11) personave dhe atë për shkak të veprave penale :
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Dhuna në familje”,
Shtatë (7) aktakuza kundër shtatë (7) personave për shkak të veprës penale “Vjedhja e shërbimeve”,
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave për shkak të veprës penale “Posedimi i paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope ose analoge”,
Një (1) aktakuzë kundër një((1) personi për shkak të veprës penale “Ngacmimi”./rajonipress/