10 aktakuza të ngritura, prijnë vjedhja e shërbimeve dhe dhuna në familje

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur dhjetë (10) aktakuza kundër dymbëdhjetë (12)personave.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan dhjetë (10) aktakuza kundër dymbëdhjetë (12)personave dhe atë për shkak të veprave penale :
Një (1) aktakuzë kundër dy (2) personave, për shkak të veprës penale “Blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve substancave psikotrope dhe analoge”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Kanosja”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Mashtrimi”,
Tre (3) aktakuzë kundër katër (4) personave për shkak të veprës penale “Dhuna në familje”,

Katër (4) aktakuza kundër katër (4) personi për shkak të veprës penale “Vjedhja e shërbimeve”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS