Hidromorava

Zyrtarët komunalë të Gjilanit trajnohen për shuarjen e zjarreve në raste emergjente

/ 1 minutë lexim
Fundamenti

Gjilan – Është realizuar trajnimi teorik dhe praktik bazik për shuarjen zjarreve, i cili ka për qëllim zhvillimin e shkathtësive për ndërhyrje në raste emergjente.

Drejtori për Mbrojtje e Shpëtim, Bejtullah Osmani, tha se trajnimi po realizohet me qëllim të parandalimit dhe ndërmarrjes së hapave fillestar për fikjen e zjarreve.

UBT

Në këtë trajnim ishte edhe nënkryetarja e Komunës, Leonora Morina Bunjaku dhe përfaqësues të të gjitha institucioneve komunale e publike.

Derisa se si duhet intervenuar për fikjen e zjarrit me bombol me pluhur kanë ligjëruar Imri Azemi, përfaqësues nga Shoqata e Pensionistëve të TMK-së, FSK-së dhe simpatizantëve Elita./rajonipress/