Fidanishtja

Zyrtarë shteti me diploma të dyshimta!

/ 1 minutë lexim

Për herë të parë Ramë Buja, ministër i Arsimit, pranon faktin që në institucionet e Kosovës ka shtetas të Kosovës me diploma të panostrifkuara, që kanë studiuar në Fakultetin e pjesës veriore të Mitrovicës, që tash e 14 vjet është jashtë kompetencave të MASHT-it.

Ndërkaq, bënë të ditur se brenda kësaj jave do të themelojnë një komision, i cili do të verifikojë vlefshmërinë e këtyre diplomave, pasi sipas tij, MASHT dyshon se këta persona, për disa muaj i kanë marrë këto diploma.

Mobi Casa

Ky komision do të përbëhet nga përfaqësuesit e Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, Ministria e Integrimeve Evropiane, Ministria e Punëve të Jashtme, Ministria e Arsimit si dhe nga Asociacioni i Universiteteve Evropiane…(Tribuna).