Zgjedh të jesh një nga më të mirët, duke studiuar në Fakultetin Media dhe Komunikim në UBT

Programi më inovativ që ka bërë bashkë në një kurrikulë moderne, gazetarinë, komunikimin, produksionin, marketingun dhe marrëdhëniet me publikun, është programi Media dhe Komunikim në UBT.

Përmes këtij programi janë nxjerrë profesionistët më të mirë që ka bota mediale sot në vendin tonë, të cilët me përgjegjësi e dashuri për profesionin i shërbejnë vendit e qytetarëve në raportim të drejtë dhe të saktë.

Me infrastrukturën moderne, që përfshijnë teknologjitë e fundit që vijnë nga bota mediale, përfshirë këtu edhe zhvillimin e UBT TV, UBTNEWS, Radio Campus dhe Media Group, studentëve u mundësohet një çasje më e lehtë në praktikën profesionale për tregun e punës.

Bashkëpunimi me industrinë, duke përfshirë televizionet vendore, portalet, gazetat dhe radiot, studentëve të Fakultetit Media dhe Komunikim në UBT, iu ofron ndërlidhjen më unike që është parë ndonjëherë në vend për pjesën e punës praktike dhe teorike, brenda dhe jashtë UBT-së.

Liderët medial të së ardhmes, janë në UBT!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS