UBT

Ymeri: LVV-ja duhet ta dijë se nuk mbulohet hajnia duke e përdorur veriun

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Analisti politik, Visar Ymeri, e ka kritikuar Qeverinë e Kosovës, se po tenton ta mbulojë korrupsionin duke e përdorur veriun.

Ai tha se gjithmonë në skenën politike të Kosovë janë ndëshkuar partitë për të cilat ka pasur perceptim se janë të korruptuara.

UBT

“VV-ja dhe deputetët e tyre duhet të jenë të vetëdijshëm, që nuk mundesh me mbulu korrupsionin, hajninë, a me veriun e as duke thënë ata kanë qenë më të këqij se ne. Në Kosovë ka pasur përmbysje për këto arsye, për shkak Që ka pasur një bindje që janë të korruptuar e pastaj është votu dikush tjetër. VV po synon ta ndërtoj një fushatë, që me i mbulu këto gjëra duke thënë se i kemi disa suksese. Ky mundet me qenë mashtrimi i radhës, [Serbia po don me na sulmu], por mos e përdor këtë kartë me mbulu hajninë, është e pandershme”, tha Ymeri në Rtv Dukagjini.