Xhevat Shaqiri nga Tërpeza e Vitisë shpërndanë ndihma për personat me nevoja të veçanta

Humanitetin në vepër edhe njëherë e ka treguar Xhevat Shaqiri nga Tërpeza e Vitisë punëtor në Billifelld të Gjermanisë dhe pronar i kompanisë “XHEVAT”

Xhevati në emër të stafit ka shpërnda dhurata për fëmijët dhe njerëzit me nevoja të veçanta, me këtë rast ai u shpreh se është i lumtur dhe krenar që ka pasur mundësinë të gëzoj fëmijët dhe njerëzit me nevoja të veçanta me dhuratat për festat e fundvitit.

Ndryshe Xhevatt Shaqiri ndihmon edhe disa familje në Kosovë. Njerëzit tan janë të suksesshëm dhe human ku do që të jenë janë shprehur disa prej tyre që kanë pranuar dhuratat./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS